Storitve

Poslovnim partnerjem zagotavljamo celovite komunikacijske rešitve, ki vključujejo:

Vhodni marketing

Vhodni marketing s kakovostnimi in informativnimi vsebinami nagovarja obstoječe in potencialne kupce in rešuje njihove potrebe. Podjetjem pomagamo s spodbujanjem zanimanja in nakupa pri potencialnih strankah in z vzdrževanjem dolgoročnih dobrih odnosov z njimi. Učinke merimo z raznimi orodji, ki nam pomagajo pri zbiranju in obdelavi podatkov ter optimizaciji prodajnih procesov.


Intraneti

V intranete, ki jih zaposleni radi uporabljajo, je vloženega precej raziskovanja in načrtovanja. S sistemi, kot sta Interact Intranet in Microsoft Sharepoint, vzpostavljamo učinkovite komunikacijske kanale, ki so dobra spodbuda za vsakodnevno uporabo in ustvarjanje koristnih vsebin za poenostavitev delovnih procesov v podjetju.

 

Vsebinski marketing

S posredovanjem relevantnih vsebin z orodji vsebinskega marketinga, kot so komuniciranje v družbenih medijih, blogi, e-obveščanje, podkasti in optimizacija za iskalnike (SEO), vzbujamo zanimanje kupcev na različnih stopnjah nakupnega procesa. Podjetjem pomagamo ustvarjati informativne vsebine in svetujemo, kako jih posredovati ciljnim javnostim na najbolj učinkovite načine.

 

Digitalno oglaševanje

Orodja, kot so iskalni marketing, oglasne pasice, mobilne oglasne pasice, oglasi v družbenih medijih in e-oglaševanje, vaše oglasno sporočilo posredujejo natančno profiliranim ciljnim javnostim. Raziskujemo, načrtujemo, spremljamo in optimiziramo kampanje, da bi vam zagotovili čim boljše rezultate, saj verjamemo, da je spletno oglaševanje nepogrešljiv spremljevalec vseh spletnih komunikacijskih aktivnosti. Konec koncev bi bilo škoda ustvarjati kakovostne vsebine, če jih nihče ne bi bral.

Digitalni PR in družbeni mediji

Obstaja še kakšen drug PR, razen digitalnega? Pogovori se odvijajo na spletu, kjer si ljudje izmenjujejo dragocene informacije o podjetjih in blagovnih znamkah. Mi te pogovore spremljamo in podjetjem pomagamo razvijati komunikacijske strategije, ki so v skladu s poslovnimi cilji, zaposlene pa usposabljamo za samostojno izvedbo začrtane taktike komuniciranja.

 

Predavanja in delavnice

Znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili v več letih ukvarjanja z digitalnim komuniciranjem, delimo z največjim veseljem. Pogosto predavamo na poslovnih konferencah z različnih področij in panog, nudimo pa tudi interne delavnice za zaposlene. Teme, o katerih govorimo, so vhodni marketing, vsebinski marketing, strateško komuniciranje v družbenih medijih, načrtovanje intranetov in uporaba komunikacijskih kanalov, kot sta LinkedIn in Twitter v poslovne namene.

Zadnje objave na blogu

 srcset=

Postali smo HubSpot Silver Certified Agency Partner

Prejšnji teden smo se v Virtui PR zelo razveselili HubSpotovega obvestila, da smo pridobili še srebrni status in tako postali edina slovenska agencija z nazivom Silver Certified Agency Partner. Ta je HubSpotovim partnerskim agencijam dodeljen glede na promet, zadovoljstvo naročnikov ... Več »
 srcset=

Šest smernic za pripravo kakovostnih vsebin

Vsebinski marketing je dolgoročna zavezanost, ne enkratna kampanja. Zavedati se morate, da boste morali redni pripravi vsebin posvečati dovolj časa in sredstev, ki bodo potrebna za kakovostne vsebine. ... Več »
 srcset=

Študija primera: kampanja pridobivanja novih kontaktov na spletu

Vhodni marketing je, kot smo že večkrat poudarili, filozofija, s katero je treba v podjetju živeti, in ne enkratna marketinška akcija, ki bi jo izvedli v enem mesecu in pričakovali vidne rezultate. Obstajajo pa tudi v okviru vhodnega marketinga taktike, ... Več »
 srcset=

Kompetence s 5 področij, ki bi jih v letu 2016 moral imeti vsak marketingaš

Marketingaši v podjetjih, tako slovenskih kot tujih, mi večkrat rečejo, da težko sledijo tehnološkim in drugim spremembam, saj so pogosto preobremenjeni z obstoječim delom, proračuni za izobraževanje pa ne omogočajo obiska vrhunskih konferenc. Zato v današnjem zapisu na blogu pišem ... Več »

O nas

 Virtua PR je komunikacijska agencija, ki od leta 2000 deluje na lokalnem in globalnem trgu. Zelo dobro poznamo digitalno komunikacijsko okolje, zato našim poslovnim partnerjem zagotavljamo učinkovite in celovite rešitve, ki vključujejo strategije nastopov v družbenih medijih, izobraževanja s področja digitalnega komuniciranja, vhodni in vsebinski marketing ter načrtovanje intranetov.

Veliko izkušenj pa imamo tudi s tradicionalnimi komunikacijskimi aktivnostmi kot so PR, odnosi z mediji, organizacija dogodkov in oglaševanje. Naša mreža partnerjev vključuje pisce, UX oblikovalce, programerje, ilustratorje, video produkcije, arhitekte in notranje opremljevalce, prevajalce in strokovnjake z različnih področij, s katerimi lahko uresničujemo tudi večje projekte. Za naše naročnike pripravljamo tudi izobraževanja o učinkoviti rabi družbenih medijev, urejanja intranetov, pisanja za splet ter vhodnega in vsebinskega marketinga. 

 Včlanjeni smo v razne strokovne organizacije, kot so IABC (International Association of Business Communicators), Društvo za marketing Slovenije, CEED Slovenija (Center for Enterpreneurship and Development) in Združenje manager. 

Od leta 2015 smo partner podjetja Hubspot z vodilno platformo za vhodni marketing in prodajo. 

HubSpot Silver Partner

Jasna Suhadolc je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja, ki jo je izdala GV Založba skupaj s Slovenskim združenjem za odnose z javnostmi.

Naročniki o nas

  • Virtua PR je zelo zanesljiva agencija za digitalni PR in marketing, ki svojim naročnikom predano zagotavlja doseganje zastavljenih ciljev. Aquafil je z njihovo pomočjo vzpostavil in okrepil svojo prisotnost na spletu. Poleg uveljavljenih kanalov kot sta Twitter in LinkedIn so nas usmerili tudi na nove platforme, kot sta Medium in Slideshare. Z dosedanjimi rezultati smo zelo zadovoljni.

    maria-giovanna-sandrini-econyl Maria Giovanna Sandrini, ECONYL, skrbnica blagovne znamke in komuniciranja
  • Veseli nas, da smo imeli priložnost sodelovati z Jasno Suhadolc. Iz medijev, ki jih pazljivo spremljamo, smo jo prepoznali kot vrhunsko strokovnjakinjo za digtialno komuniciranje. Osebna izkušnja, ki sem jo pridobila na delavnicah za komuniciranje na Twiiterju in LinkedInu, je njen sloves še dodatno potrdila.

    divna-brkic-hendrickx-kliping Divna Brkić Hendrickx, članica upravnega odbora NEWTON Media Group

Ekipa

Jasna Suhadolc

Jasna Suhadolc Direktorica

Jasna Suhadolc

Direktorica

Jasna Suhadolc

Jasna je direktorica agencije Virtua PR in izkušena strokovnjakinja s področja digitalnega komuniciranja. Kot svetovalka za digitalni PR, družbene medije, interno komuniciranje, korporativno komuniciranje in vsebinski marketing sodeluje z domačimi in tujimi naročniki. Jasna je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja in pogosta predavateljica na različnih strokovnih konferencah. Kot članica upravnih odborov deluje v združenjih IABC EMENA, IABC Slovenija (od leta 2008) in Društvo za marketing Slovenije. 

X
Jerneja Faletič

Jerneja Faletič Strateg za vhodni marketing

Jerneja Faletič

Strateg za vhodni marketing

Jerneja Faletič

Jerneja se je Virtui PR pridružila po več letih agencijskega dela, v okviru katerega je opravljala naloge glavne urednice vsebin in vsebinskega stratega ter svetovala naročnikom glede vsebinskih poudarkov, sestavljanja primernih besedil in nastopa v družbenih omrežjih. Načrtovala je vsebinske in komunikacijske strategije tako za mala in srednja podjetja kot tudi za mednarodne korporacije. V tem času je dodobra preučila nakupne navade sodobnih potrošnikov in njihove nakupne procese ter postala strokovnjakinja za ukrepe, ki jih morajo podjetja sprejeti, da bodo lahko sledila obojemu.

V Virtui PR se ukvarja z načrtovanjem celostnih strategij vhodnega marketinga za naše naročnike. Prepričana je, da mora učinkovit marketing v središče postavljati končnega kupca, njegove potrebe in želje, česar se dosledno drži pri vseh svojih projektih.

X
Sabrina Slak

Sabrina Slak Svetovalka za digitalno komuniciranje

Sabrina Slak

Svetovalka za digitalno komuniciranje

Sabrina Slak

Sabrina se je kot svetovalka za digitalno komuniciranje Virtua PR pridružila leta 2015. Strast do digitalnih tehnologij in njihov oglaševalski potencial sta jo leta 2003 pripeljala v eno največjih agencij za digitalni marketing v Sloveniji. Tam se je posvečala razvoju in izvedbi digitalnih marketinških strategij za dolgoročne in priložnostne oglaševalske kampanje s poudarkom na vsebinskem delu, kjer je s pridom izkoristila 10 let novinarskih izkušenj. Verjame v to, da se morajo vse marketinške aktivnosti odražati v rezultatih, zato se izobražuje na področju marketinga, osredotočenega na rezultate, pridobila pa je tudi certifikata Google Analytics in Google AdWords.

X
Nina Kožar

Nina Kožar Svetovalka za digitalno komuniciranje

Nina Kožar

Svetovalka za digitalno komuniciranje

Nina Kožar

Nina že več kot 20 let deluje na področju marketinga in odnosov z javnostmi. Kariero je začela v glasbeni in filmski industriji, svoje poslanstvo pa končno našla v digitalnem komuniciranju. Kot informacijska arhitektka, tekstopiska in projektna vodja je sodelovala pri produkciji spletnih mest in oglasnih kampanj, med katerimi so tudi nagrajeni projekti (Golden Quill, SOF). Od leta 2011 je del ekipe Virtua PR, kjer se posveča načrtovanju spletnih mest in komunikacijskih strategij za naše največje naročnike.

X

Naši naročniki

nlb

NLB

Content and inbound marketing, Speaking and workshops

dutb

DUTB

Content and inbound marketing, Web

ministrstvo

Ministry of public administration

Content and inbound marketing, Speaking and workshops

lidl

Lidl Slovenija

Intranet, Speaking and workshops

bigbang

Big Bang

Intranet, Speaking and workshops

rofix

Roefix

Content and inbound marketing

druzina

Družina

Speaking and workshops, Web

zavarovalnica_maribor

Zavarovalnica Maribor

Content and inbound marketing, Web

Spremljajte nas

Bodite obveščeni o novostih v podjetju, blog zapisih in izbranih vsebinah prek vašega najljubšega družbenega medija.

Kontakt in predavanja

Virtua PR d.o.o.
Trdinova 8
1000 Ljubljana
T: +386 590 25 419
E: hello@virtuaPR.com

ID: SI84641231

28. marec 2017
Predavanje “Podjetja B2B: ali je čas za preobrazbo z vhodnim marketingom?“, mednarodna konferenca EuroComm 2017, London, Velika Britanija